Selecteer een pagina

Op het erf

Begeleiding op maat
Het erf

Het erf in Den Hoorn biedt verschillende activiteiten en er zijn volop mogelijkheden. Wij hebben paarden, honden, kippen en verbouwen onze eigen groente en fruit. We zijn creatief in opknapwerkzaamheden. We houden van een gezellige sfeer en delen graag onze keukentafel met mensen die bij ons begeleiding krijgen.

Wij wonen hier op het erf en delen onze keukentafel graag met de mensen die bij ons begeleiding krijgen.

 

Voor wie

Heb jij een hulpvraag? Wij luisteren graag naar jouw vraag en begeleiden je in het ontdekken van de mogelijkheden op het erf.

We nemen de tijd om te ontdekken wat jouw favoriete bezigheden zijn en waar je plezier in hebt. Van het bijhouden van de moestuin tot het maken van een heerlijke soep. Of vind jij het leuk om de honden aandacht te geven of de kippen eten te geven. Ook het meelopen, meekijken en meebeleven kan een volwaardig doel op zich zijn. Op het erf zijn er volop mogelijkheden. Het erf is niet productiegericht.

Met ons kun je alle kanten op. Dat betekend dat we heel goed luisteren naar jouw hulpvraag. We nemen de tijd om te ontdekken wat jouw favoriete bezigheden zijn hier op het erf. Misschien ben je wel heel goed in het bijhouden van de moestuin of  maak je liever soep van allemaal groenten uit de tuin. Of werk je graag op stal bij de paarden? Onze honden krijgen graag aandacht en misschien wil jij ze dat heel graag geven. Zo zijn er nog veel meer dingen die we hier doen op het erf. Het erf is niet productiegericht. Ook het meelopen, meekijken en meebeleven kan een volwaardig doel op zich zijn.

we bieden individuele begeleiding en in eenkleine groep. De groep niet groter dan 5 personen, afhankelijk van de begeleidingsbehoefte.

Het erf is geopend op maandag, (dinsdag in overleg) woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 tot 16.00.

 

Wil je koffie komen drinken, de deur staat open. Het is ook mogelijk om aan huis een kennismaking te plannen.

Recensies

Als je aankomt bij het erf, dan kom je een fijne, ontspannen wereld binnen. De omgeving is zo Fijn! Lenneke heeft enorm gevoel om op een ontspannen en professionele manier zeer goede begeleiding neer te zetten. Ze heeft jarenlange ervaring met mensen die wat meer (ondersteuning) nodig hebben en ook met dieren heeft ze kennis van zaken en een heldere insteek. Haar man, Bas, is een creatieve, ondernemende man waar mijn zoon zich ook op zijn gemak voelt. Met hun kinderen en dieren is het een mooi geheel.  Dus zoek je een fijne, bijzondere plek voor je kind, dan kan ik je echt aanraden om op zijn minst eens langs te gaan. Dan kun je zelf ervaren wat een warme, professionele begeleiding hier te geboden wordt. Lenneke kijkt naar het kind en stemt haar begeleiding hierop af. Begeleiding op maat dus. Veel plezier alvast! Jacintha